Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Eka SNY paketti

Ehdin jo syvimmissä mietteissäni ajatella, että minut on hylätty, onneksi ei kuitenkaan :) odottavan aika on vain niiiin pitkä. Puhelimeen kun lävähti viesti, että paketti on noudettavissa olin tunnin sisään pakettiluukulla norkoilemassa ja kyllä kannattikin. Siellä odotti tämä Salaisen Neuleystävän mahtava paketti:


Paketista paljastui kaksi kerää zoofarilankaa, neulelehti, suklaata, teetä ja pehmeä paketti meidän tytölle + just mun huumoriin uppoava kortti. Pikaselasin lehden läpi ja sieltä jäi muutama malli jo kaivertamaan, suklaata mutustellessa syntyy tämä teksti. Muumiteetä minulla on ollutkin ja tuntuu, että muumimamman voimajuoma on pian tarpeen, jos lapsi ei kohta nukahda...


Kaapeistani löytyy eläinkuoseja mm. seepralegginsit ja leopardihuivi, joten lankavalinta osui ja upposi. Tätä ihanaa tiikerilankaa en ole koskaan tavannut aikaisemmin, tulee varmasti räyheet sukat!

Kiitos Salainen Ystäväni, paketti oli oikein mieluisa. Tytön yksivuotis-syntymäpäivä on marraskuun alussa. Ajattelin säilyttää paketin avaamattomana (jos pystyn) sinne saakka, onko se ok?


14 kommenttia:

  1. vautsi, minkä paketin olet saanut.

    VastaaPoista
  2. Odottavan aika on todellakin pitkä, itse vielä en ole saanut pakettia^^
    Tuo Regia eläinkuosillinen uutuus lanka on ihanaa^^ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinunkin odotuksesi palkitaan hyvin ;)

      Poista
  3. Ihana paketti ja yllätyskin mukana, somaa! Onneksi odotuksesi palkittiin näin kauniisti ja runsaasti. Posti on joskus tuskastuttavan hidas ja varmaan on lähettäjäkin jännittänyt kommenttiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti on aivan ihana. Nyt odottavan aika on pitkä tuon pikku-neidin paketin avaamisen suhteen :D

      Poista
  4. Täälläkin odotellaan yhä, snyni ilmoitti postittaneen paketin jo viikko sitten, mutta postipoika taitaa hidastella. Jospa tänään!
    Hauska nähdä millaiset sukat tuosta langasta syntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, toivottavasti pakettisi saapuu pian. Minuilla on tekeillä yksi työ, jonka jälkeen näm tiikerilangat pääsevät puikoille, odotan itsekin millaista "jälkeä" niistä syntyy.

      Poista
  5. Ihana paketti! Minuakin kiinnostaa, minkänäköiset sukat safarilangasta tulee. Nuo eläinlangat on nyt niin pop, että ovat kuulemma loppu tavarantoimittajalta. Luottolankakauppaani on tilattu niitä. Tulevat vasta lokakuun lopussa. Sitä odotellessa...
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin, että tällaista pitäsi saada muunkin värisenä. Joulupukin konttiin vähän uudenlaista sukkaa ;)

      Poista
  6. Kiva kuulla että oaketti miellytti! Ostin itsellenikin noita lankoja samalla, pakko saada kohta puikoille, että näkee millaista siitä tulee! :) Avaatte pikku-neidin paketin kun siltä tuntuu, se on ihan pieni yllätys vain, on se eka synttäripäivä kuitenkin niin tärkeä! Neulomisterveisiin; SNYsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kovasti. Paketti jää odottelemaan synttäripäivää. Lanka on kyllä vinkeätä ja sitä on saatava lisää! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.