Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

Tuoksukynttilät

Liityin jo jokin aika sitten buzzadoriksi. Buzzador kertoo ystäville, tuttaville ja työkavereille kampanjatuotteista ja niiden ominaisuuksista. Buzzadorit valitaan jokaiseen kampanjaan erikseen ja nyt minut on valittu buzzaamaan Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä. Sain paketissa yhteensä neljä kynttilää, kaksi Purple Blackberry Fig (karhunvatukka & viikuna) ja kaksi Apple & Cinnamon (omena & kaneli) tuoksua.Omaksi suosikiksi ensimmäisen tuoksuttelun jälkeen tuli karhunvatukka & viikuna. En ole kovinkaan omena-kanelin ystävä, mutta kieltämättä sen tuoksu toi mieleen jouluglögin.

Ajattelin ensimmäisen kerran paketin nähtyäni, että kyseessä on lasipurkissa oleva tuoksukynttilä, jonka kyljessä on värillinen kuvio, joka loistaa kun kynttilä palaa sen kohdalla. Väärin! Kynttilä olikin väriä vaihtava kynttilä. Mainosmiehen sanoin: "Sytytettynä kynttilä levittää vahan läpi pehmeää, rauhallista hehkua. valo vaihtaa väriä asteittain luoden lumoavan sateenkaarivaikutelman." Pimeä kuvaukseni ei ole tasakosta ja luonnossa värit ovat syvempiä ja kauniiimpia.

Meidän kohta yksi vuotias tytär katsoi kynttilää lumoutuneena (tietenkin turvaetäisyyden päästä). Kodinhoitohuoneen tuoksahtaessa tänään hieman kakkavaipoilta, mietin voisiko kynttilän laittaa myös sinne...kynttilän ohjeissa tosin mainittiin, että Ilmanraikastajat eivät korvaa normaaleja hyviä hygieniakäytäntöjä. ;)

Miinuksena kynttilöille on niiden hävitys. Sisältää lasia ja pattereita, eikä ole uudelleen käytettävissä. Isoa tuhlausta.2 kommenttia:

  1. Kävin itsekin hakemassa omat kynttilät eilen Ärrältä, ja jösses mikä tuoksun määrä! Jännä ajatella että mahdollisilla kutsuilla pitäisi noita kaikkia polttaa yhtä aikaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aika huumaava tuoksu levisi paketista kun sen avasi. Oli siirrettävä ne hetkeksi ulos...en polttaisi kun yhtä kerrallaan.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.