Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Lapasten syksyinen seikkailu

Meinasi tulla kiire näiden lapasten kanssa. Onneksi valmistuivat juuri ennen kuin syyskelit todella alkoivat. Lankana on sama kirjava nalle, kuin mikä aiemmin tekemissäni sukissa. Lapasten resoriosa on junasukkatyylillä tehty ja lapasosa on vielä yhtenä kappaleena, ilman peukaloita. Resoriosa pitää lapaset hyvin hihan päällä.


Väriensä puolesta nämä lapaset sopivat melkein kaikkien vaatteiden kanssa. Työlistalla on kyllä yksivärisetkin lapaset, jos nämä alkavat kyllästyttämään...


Ja koska kyseessä oli syysseikkailu, pitihän tähän yksi sienikin tunkea. Jokin kumma mieltymys mulla on näihin kärpässieniin. Viehättäisikö niissä kaunis ulkomuoto ja vaarallisuus yhdistettynä vai outo satumaisuus? 2 kommenttia:

  1. Onpa tämä syyskuun alku ollutkin kiireistä! Tuntuu ettei mitään saa valmiiksi asti! Eilen sain vihdoin pakettisi automaattiin asti, jännityksellä odotan miellyttääkö se saajaansa. :) terv. SNYsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että paketti on jo matkalla! Jännityksellä odotan viikonlopun yli, olen ihan varma että paketti on mieluisa. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.