Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Helistin

Kävimme muutama päivä sitten katsomassa uutta tulokasta ystävän luona. Suloiselle, ihanalle tytölle veimme pienen tuliaisen.


Helistin valmistui puuvillalangasta, pääsiäismunan muovikotelosta (muumimuna) sekä riisistä. Meillä ainakin kaikki helisevä ja pyörivä on nyt IN. Paketissa oli myös possu-ruokalappu ja leppäkerttu-kortti samasta värimaailmasta.


Idea tähän pötkylä helistimeen tuli Maret-lehdestä, joka on eestiläinen kotoilulehti. Pienelle vauvalle en kuitenkaan virkkaillut mitään naamaa tms. koska mahdollisesti irtoavat osat ei ole ehkä hyvä juttu...


En siis osaa eestin kieltä, mutta minua inspiroivat kuvat ja ideat, niin kuin nytkin. Ajatuksena (oma tulkinta) suloisemmalta kuulostaa suklaa kohtu eli suklaamunan vauva = yllätys, kuin pääsiäismunan muovikotelo. Olipa taas lause, no mun blogissa kuvat onkin se pääasia, ei mun kielelliset lahjat ;P


2 kommenttia:

  1. Hei Ystävä! En ole sinua unohtanut, minulla vaan on ollut niin mahdoton kiire, etten ole päässyt postiautomaatille. Paketti on tuossa valmiina, yritys on kova päästä parin päivän sisään automaatille asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo määräpäiväkään vielä ole ollut, koitan odotella rauhassa... ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.