Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Vapputunnelmat viiveellä...

Vapun vietosta on jo muutama päivä, mutta nettiyhteyksien tökkimisen vuoksi vappukuvat pääsevät vasta nyt koneelle. Vietimme vappua perheen kesken espanjalaisissa tunnelmissa. Tarjolla oli espanjalaisia naposteltavia sekä sangriaa. 


Tarjoiluihin kuuluivat maustetut perunat, aioli, tapas leivät, manchegojuusto, mantelit, oliivit, artisokan sydämet, mausteiset makkarat (chorizo ja välimeren maku) ja lihapullat.Sangriaa ei tällä kertaa tehty punaviinistä, vaan sen oli tarkoitus sopia kaikille vieraille. "Lasten sangria" valmistui seuraavalla ohjeella: 1 apppelsiini, 1 sitruuna, purkillinen säilykepersikan puolikkaita (mehussa), karpaloinen mehua, appelsiinimehua ja sitruunalimpparia + jäitä. Kuorin appelsiinin ja sitruuna ja leikkasin ne paloiksi yhdessä persikan palojen kanssa. Hedelmien joukkoon kaadoin persikoiden lientä ja karpaloinen mehua. Nämä saivat maustua yhdessä muutaman tunnin. Tämän jälkeen kaadoin kylmennetyt appelsiini mehut ja sitruunalimpparin joukkoon ja lisäsin tarvittavan määrän jäitä.


Jälkkäriksi saimme mummin tekemiä, niin hyviä, espanjalaisia churroja!! Niitä ja vaahtokarkkeja dippailtiin sitten sulaan suklaaseen. Jälkkärijuomana oli simaa.


2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.