Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

BFF - ystävänauhat

Ystävänauhat ovat palanneet. Viime kesän Mollie makes lehdessä oli esille kivoja nauhoja ja nyt Novitan kesälehdessä jatketaan samoilla linjoilla (ollaanko täällä suomessa taas vähän jälkijunassa?). Lapsena näitä tuli solmittua varmaan kymmeniä ja taitokin oli tallella. :) Uusia tuttavuuksia löytyi kuitenkin molemmista lehdistä ja niitähän piti sitten kokeilla.

Nämä nauhat tulivat oman muistin pohjalta, ilman ohjeita tai apuja.Pääkallohelmet ostin käsityömessuilta. Lanka loppui kesken (en muistanut että lankaa piti olla niin paljon, että se alussa on koko ajan solmussa) ja pääkallonauhasta tulikin avaimen perä. Tämä aloitustekniikka oli minulle uusi, sen bongasin netistä.

Novitan kesälehdestä opettelin tämän uuden solmimistekniikan, ohjeessa lankana oli hanko, mutta itse käytin hankolangan lisäksi pötkötyynystä jääneitä sinisiä ja vihreitä lankoja. 


Mollie makes lehden ohjeella tein tämän nahkajäljitelmänauhan sekä puuvillalangalla saman mallin lisättynä hopean värisillä helmillä.


Tässä vielä yhteiskuva kaikista, taustalla kuvissa on mollie makes lehden kansi, jossa noita erilaisia BFF nauhoja näkyykin. Reunimmaisena kädessä on aikaisemmin tekemäni nauha, josta näytin ohjeenkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.