Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Synttärit ja arvonnan voittaja!


Vuosi on sujahtanut kuin huomaamatta ohi. Paljon on tullut tehtyä ja kokeiltua, virheistä on opittu ja pinnaa on välillä kysytty. Onneksi tekeminen onkin vaapaehtoista, hyvä mieli kun saa tehdä käsillään, eihän näitä käsitöitä suinkaan pakosta tarvitse tehdä.. Aikaa blogille ja käsitöille tulee olemaan tänä vuonna paljon vähemmän, mutta intoa sitäkin enemmän! 

Mukavaa kun jaksoitte arvonnan yhteydessä kommentoida omia tavoitteita ja ideoita tälle vuodelle. Monien tavoitteena on kirjoneule tai uuden neulonta/virkkaustaidon opettelu (mm. sukat tai lapaset). Lisäksi tavoitteina oli lankalaihiksia, ompelukoneella surruuttelua ja jopa kangaspuilla klopsuttelua. Ja sitten siihen arvonnan lopputulemaan. Onnettarena toimi jälleen oma tyttäreni, joka sai nostaa purkista voittajalappusen:

1-VUOTIS ARVONNAN VOITTAJA ON PIIA kommentillaan: "Haluaisin oppia sukat varpaista varteen. Tykötarpeet löytyy, jaksais vaan keskittyä aloittamiseen.."

Onnea PIIA ja kuten arvonnan säännöissä lukee, voittajan tulee ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: taitohumppa(at)gmail.com kahden viikon kuluessa.

Vink Vink: Teille kekseliäille ja tuotteliaille käsityöläisille olisi kilpailua tarjolla http://www.taito.fi/toimintaa/folkista-poppia-2014-kilpailu/


4 kommenttia:

 1. Uskomatonta ja ihanaa, arpaonni suosi minua! Jee :) Laitanpa säpoa hetimiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, pääsen postitushommiin :D Onnea vielä kovasti, välitän onnettarelle terveisiä onnellisesta voittajasta.

   Poista
 2. Paketti perillä. Ihana <3 Blogiin päivitystä myöhemmin. Kiitos vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löysi perille :) Jään odottelemaan innolla blogijuttuasi :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.