Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Kettu(karkki)lapaset


Oih! Näin kaupassa Vallilan ja Fazerin yhteistyössä syntynyttä kangasta. En ole saanut mielenrauhaa sen jälkeen ja kettukuvio on kuin pakosta tullut tämän työn aiheeksi. Haaveilen, että keittiönpöytääni koristaa kevään mittaan vahakankainen karkkipäivä-kangas... 

Voin taas ruksata parikin kohtaa käsityölupauksistani tälle vuodelle, nimittäin lapaset ja kirjoneule. Käytin nro 3 puikkoja ja lankana Novita nallea. Kettukuviot olen työhön napannut suoraan näistä:
Suomen sukkamestari kisassa menestyneet kettusukat http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/neulonta_ja_virkkaus/kettu_sukat ja kettukarkkikuvio http://lellunneuloosi.wordpress.com/2013/12/14/kettu-karkki-lapaset-pukinkonttiin/ kaikki muu onkin sitten oman kokeilun tulosta (ja sen kyllä huomaa...) Innostuin aikalailla kirjoneulelapasten teosta, täytyykin seuraavat kuviot suunnitella ja toteuttaa paremmalla onnella ihan itse!
4 kommenttia:

  1. Ihanat lapaset! Ite oon kans tykästyny tuohon kettukuvioon ja sen innottamana onkin tossut tulossa. Tosin saa nähä valmistuuko ne, ku jätin ne mummolaan "mummola projektiksi" et ain siellä sit teen niit eteenpäi :) Mut ihanat on kyllä siun tekeleet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kettukuvio on vienyt sydämet. Pikkuhiljaa hyvä tulee, kyllä ne sunkin kettutossut vielä valmistuu :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.