Sivut

tiistai 8. lokakuuta 2013

Vauvan panta

Meidän peipposemme ykkössynttärit lähestyvät pika vauhtia. Vaatteet kuvaa ja juhlia varten on hankittu, mutta vielä puuttui päähän laitettava kaunis panta tai koriste. Ajattelin ensin tilata etsystä, mutta postikulut olisivat maksaneet saman verran kuin itse panta, joten päädyin googlettamaan DIY-ohjeita netistä. Tärppäsihän minulla onneksi. :)

Ohjeen löysin ihan suomeksi täältä. Tämän ohjeen innoittamana tein itsekin oman, olkaa hyvä.


Tarvikkeeksi tarvitset haarukan, neulan, lankaa, sakset, koristeen ja noin 50cm palan haluamaasi kangasta. Itse leikkasin satiiniyökkäristä suikaleen.


Pyöräytä kangas haarukan ympäri ja pujota loppu pää alempien kerrosten alle.
Pujota lanka neulan avulla tai ilman keskimmäisen välin kohdalta ja kiristä niin tiukalle kuin saat. Itse lisäsin vielä muutaman piston tuohon keskelle. 

Ota mytty pois haarukasta ja leikkaa kankaan sivut auki. Varo leikkaamasta kiinnitysnarua. Pöyhi palleroa, jotta siitä tulee nätti.
Kiinnitä haluamasi koriste ja kiinnitä sen jälkeen kuminauhaan, pinniin tai rintakorupohjaan. Meillä neuletakin mukana oli kaksi varanappia, jotka pääsivät pannan koristeeksi. Kiinnitin koristeet vanhaan omaan kumpparipantaan ja tämmöinen siitä sitten tuli
 

p.s. muistattehan, että arvontaan on vielä aikaa osallistua ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.