Sivut

torstai 10. lokakuuta 2013

Taikapallo

Salaisen neuleystävän lokakuun "tehtävänä" oli lähettää parilleen taikapallo tai oikeammin ehkä magic yarn ball. Tällaisen olen itsekin tehnyt aikaisemmin. Pallon ulkoasu oli kivasti toteutettu, puikot ja kiva pinni tekivät pallosta juhlallisen näköisen. Pallon mukana sain myös pöllö-kortin, joka oli itse tehty (arvostan suuresti!).


Koska olen tyyppiä mulle heti kaikki nyt oli pallokin saatava purkuun  välittömästi (teki tiukkaa ottaa kuvat, kun pallo vielä ehjä). SA-kaupasta hankittu härpäke, jonka ajattelin joskus olevan hyödyksi lankajutuissa, osoitti nyt ehdottomasti tarpeellisuutensa. Lanka kieputtimelle ja vauhdilla kerä auki.


Langan (nalle kanerva) sisältä paljastui puisia nappeja, helmiä, kulkusia, pienien pallojen tekoon pallontekolaitteet, puikot, kukkapinni, lammasteippiä, neulontamerkitsin, ohje pitsivartisiin sukkiin sekä hedelmäkarkkeja.


Isommat pallontekovimpaimet minulla onkin jo ennestään, mutta näin pieniä ei tainnut siinä setissä olla. Puikot ovat hyvät, olenkin miettinyt että pitäisi hankkia toisetkin samaa kokoa. Napeille tulee varmasti käyttöä ja helmille on jo käyttö kohde valmiina :) Kiitos SNY onnistuneesta paketista, olet selkeästi perillä mun mieltymyksistä.

Kuvaustilanne on aina vähän haasteellinen, tässä vähän vinkkiä siitä...
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tosi värikäs ja kiva. Piristi mun syksyistä päivää :)

   Poista
 2. Ihana taikapallo ja aivan mahtavia nappeja!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo puiset napit! Ja kuvaustilanne on kuin suoraan meiltä. Ihan toivotonta yrittääkään, jos pieni apulainen on hereillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisa aika on niin lyhyt, että apulaisen kanssa näitä on hoidettava. Apulainen ei vaan vielä osaa ihan oikeita apulaisen juttuja ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.