Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

Villasukat EIKÄ yhtään kantapäätä?


Kesän aikana tuli siivottua kaappeja ja vietyä ylimääräistä rojuakin pois. Kuinka ollakaan törmäsin keskeneräiseen neuletyöhön (yhteen niistä monista) ja päätin tehdä sen valmiiksi. Pari vuotta sitten aloitetut villasukat olivat tuolloin olleet ehkä liian haastavat. Sukan ohje on Novitan sukkalehdestä ja ideahan on, että näissä ei ole lainkaan kantapään neulomista vaan sukista neulotaan putket.



Ilmeisesti mun "neuletyösilmä" on kehittynyt, kun tämä ei tuntunut ollenkaan enää vaikealta, eikä niitä oikein-nurin silmukoitakaan enää tarvinnut niin laskea. Kädenjälkikin on muuttunut aloitusvaiheesta, nykyisin se on hieman tiukempaa ja tasalaatuisempaa kuin silloin.


Sukkien varressa olen käyttänyt speciaalilankaa, jossa on silkkiäkin. Olin raaskinut ostaa peräti yhden kerän ja sitten mietin mitä siitä voisi tehdä. No, sehän sopii piristykseksi tavis-harmaan sukkalangan kanssa ja toi varsihan sieltä kumpparista pilkottaa (voi kuvitella, että koko sukka on samaa ihanaa lankaa! = köyhän neulojan illuusio).



Viikonloppu alkoi näin sateisissa tunnelmissa, mutta sukille se antoi kivan kuvaus valon. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.