Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

HULA-HOOP!!


Osallistuin Käsityöblogit-facebook sivulla DIY helmikuuhun. Tarkoituksena on jakaa DIY eli Tee-se-itse ohje muille. Tänään on minun päiväni ja vuorossa DIY HULAVANNE !

TARVIKKEET
Vesiputkea halkaisijaltaan 1,5-3 cm. Pieni pätkä ohuempaa putkea liitoskohtaan. Uppokantaisia ruuveja, porakone/ruuvimeisseli. Erilaisia teippejä koristeluun. Kaikki tarvikkeet eli putket ja sähköteipit saa hankittua rautakaupasta.

Vanteesta tulee halkaisijaltaan noin metri, kun putkea on n. 3 m. (halkaisija * 3,14 = putken pituus). Halkaisijaltaan isompaa vannetta on helpompi pyörittää kuin ns. lasten vannetta.

OHJE
Ota tarvikkeet esille. Työnnä pienempi putki isomman putken sisään, suunnilleen saman verran kummastakin päästä. Poraa (tai pistä jollain terävällä) uppokantaiselle ruuville paikka. Ruuvaa putket yhteen, ensin toinen puoli ja sitten vasta toinen. Teippaa liitoskohta sekä ruuvinkannat piiloon. Tee haluamasi koristelu mieleisillä teipeillä. Itse käytin pientä teipinpalasta apuna, jotta raidoista tulee tasaiset (ks.kuva).Teippailujen jälkeen vanne on valmis kuntoilua, hoopdancea tai sirkustemppuja varten :)


Taustamusiikiksi sopii vaikkapa tämä

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu! Eipä olisi tullut minulle mieleen, että hulavanteen voisi tehdä itse. Hieno on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti vieläpä. Ja koristelumahdollisuudet ovat valtavat! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.