Sivut

perjantai 13. joulukuuta 2013

SNY välimuistaminen & oma paljastus
Salainen neleystäväni muisti minua ihanalla "kirjeellä". Kirjeen mukana tuli jouluisia kuviopapereita, kiiltokuvia, kennopaperia ja pahvisia jouluisia toivotuksia. Jouluiset toivotukset kerkisin vielä liimailemaan lähteviin joulukortteihini, joten kiitos oivallisesta ajoituksesta! Jään jännäämään vielä joulukuun pakettia ja sitä, kuka tuo salainen ystäväni oikein on...


PALJASTUS
Olisin jo moneen kertaan halunnut paljastaa kaikki omat lähettämäni paketit ja muistamiset täällä blogissa, mutta olen malttanut mieleni ja kerännyt ne tänne yhdeksi pläjäykseksi.

Ensimmäiseksi salaiseen neuleystävään piti olla yhteydessä postikortilla. Onneksi minulla oli vielä jemmassa tämä ihanainen virkkaava kettu.
 


Ensimmäinen paketti eli syyskuun paketti, jossa aiheena oli syksyn väriloisto, piti sisällään seuraavat tarvikkeet ja langat:
"tiskirätti-lankaa" ja tiskiharja, ristipistoilla koristeltava ruokalappu, heijastin tarrat, suklaata sekä itse tuunattu kortti, josta voi ottaa napit talteen. Neuleystäväni pitää bambulangasta ja hän oli kiinnostunut ristipistoista.


Toisen paketin aiheena oli yllätyskerä. Sen sisuksiin olikin kiva kätkeä kaikenlaista :) Teetee pallas lankojen sisään kätkeytyivät hahtuvainen villa, kerroslaskuri, vaniljakahvia, vaniljakynttilä, kukkanappi sekä cars-karkkipuhelin. Kerän sisään tuli myös ohje villasukkiin, joiden pohjaan on tarkoitus neulahuovuttaa kokonumero tai muu kuva, siksi hahtuvainen on mukana. Neuleystäväni pitää kahvin ja vaniljan tuoksusta sekä kerää cars-tavaraa.Neuleystävälleni sattui myös syntymäpäivä kierroksen aikana. Postin kuljetettavaksi lähtivät nämä itse neulotut bling-bling sukat:
Marraskuun teemana oli "Illat pimenee". Parille piti siis keksiä jotain, mikä toisi piristystä synkeään syksyyn. Ajattelin innostaa neuleystävääni amigurumien maailmaan. Pakettiin kätkin Amigurumi kirjan, minikerälangat, nauhaa, nappeja, hakaneuloja, minivihkon inspiraatioita varten, etanamitan sekä salmiakkia. Kuvasta jäi pois virkkuukoukku, jonka sujautin viimehetkellä mukaan. Itse ainakin tykkään, jos idea pompsahtaa, on kaikki tarvikkeet valmiina.Neuleystäväni on hullaantunut jouluun. Päätin lähettää hänelle pienen välimuistamisen. Matkaan lähti kortti sekä pieni hamahelmistä tehtävä joulupukki.Joulukuussa teemana "Joulupukki jo matkaan käy". Pakkasin laatikkoon punaista lankaa..Redheart kimallusta, isoveljeä ja brasilia tupsulankaa sekä yhden kerän vihreää puuvillalankaa (ihan vaan kun sopi joulun väreihin). Mukaan laitoin itse tehdyn joulusukan, jonka sisään sujahtivat suklaantuoksuiset kynttilät, bambuiset puikot ja puna-vihreitä nenäliinoja. Jouluna tarvitaan myös piparimuotteja ja nameja kuusenmuotoisessa rasiassa. Itse tehdyssä kortissa toivotetaan hyvää joulua ihan omalla nimellä, ei enäää salaisena neuleystävänä.. :) Kenelle paketteja lähetin? Salainen neuleystäväni oli Kotiäiti, iltaonaamuaviisaampi-blogistaKeväällä todennäköisesti alkaa uusi Salainen neuleystävä kierros. Siitä ilmoitellaan varmasti snysyksy2013 -blogissa. Minusta tämä oli kiva syksy, katsotaan riittääkö minun aikani osallistua kevään kierrokselle mukaan.

2 kommenttia:

  1. Todella kivan välimuistamisen olet saanut ja oli mukavaa, kun olit laittanut tänne, että mitä itse olit lähettänyt ja kenelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli tämä välimuistaminen. Otin kuvat aina kuvat lähettämistäni paketeista, oli helpompi raportoidakin silloin ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.