Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

SNY - Marraskuun paketti

Nopeasti tämä kuukausi vierähti. En ole vielä edes ehtinyt kajota viimekuisen taikapallon lankoihin, kun jo marraskuun paketti tuli. Älä siis Salainen neuleystäväni ole yhtään huolissasi, jos lähettäminen jäi viime tinkaan :)Aiheena marraskuussa oli "illat pimenee" eli väriä ja piristystä iltojemme hämäryyteen.


Paketista paljastui nalle lankaa valkoisena ja lilana, ristipistokortti, muumimamman marmeladia, heijastin, kynttilöitä ja ledivalot. Huomatkaa kuinka ihanasti kaikki on värikoodattu, punaista, valkoista, sinertävää. Paketissa todella oli valoa ja iloa iltojen hämäryyteen.

Olen itsekin ajatellut tehdä joulukortin ristipistoilla, mutta nyt tämä tuli kuin tilauksesta tämä korttipaketti. Mukana langat ja kaikki, toivottavasti ehdin tämän pistelemään kaiken muun ohella. Nallelangat muuttuvat todennäköisesti sukiksi, ehkä tuplalankana. Valot voisin ripustaa joulukranssiin tai mikseivät ne sopisi vaikka maljakkoon.

Ja mikä kortti taas!! Suloinen pieni lintu, joka kovasti kehrää punaista lankaa ilmeisesti jouluaskarteluja varten <3

Kiitos marraskuun paketista Salainen ystäväni, se oli todella mieluisa. Kynttilätkin olivat sopivan tuoksuisia, sopivat vaikka saunan pukuhuoneeseen pikkujoulu- tai joulusaunaa tuoksuttamaan.

12 kommenttia:

 1. Todella kivan paketin olet saanut. Minkä makuista on marmeladi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen malttanut mieleni vielä marmeladien suhteen ;) pussia olen kyllä hipelöinyt ja makuina metsämarja, omena ja appelsiini, nam!

   Poista
  2. Hih, en minä olisi vaan malttanut ;).
   Sillä kyselin, kun itse en ole mitenkään marmeladin ystävä, mutta kun nuo on muumimamman marmeladeja :D. harmi, kun on omenaa seassa.

   Poista
  3. Raportoin marmelaadeista, kun päätyvät suuhun ;)

   Poista
  4. Jäämpä siis kuulostelemaan ;)

   Poista
 2. Jotenkin paketti näyttää kivemmalta omaankin silmään, kun sitä tarkastelee täällä blogissasi. Minusta lila ja valkoinen on niin ihana yhdistelmä, että tulee varmaan ihanat raitatumpit esim.

  Joko maistoit Mamman herkkuja? :)

  -Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on silmää värien yhdistämiselle. Jaksat panostaa näihin paketteihin aina korttia myöden, kiitos SNYni. Niin, munhan piti raportoida niistä marmelaadeista. Pussi aukesi eilen ja ne oli hyviä ja tosi makeita niinkuin marmelaadien kuuluukin olla. Oli yllätys, että olivat muumihahmojen muotoisia.

   Poista
  2. Kiitos makuelämyksestä :). Eli ei ehkä sitten minun makuun, kun ei niin makeat ole maistunut o_O

   Poista
  3. Makeita ovat, mutta säästyvät kauemmin, kun yksi riittää pahimpaan makeanhimoon : D

   Poista
 3. Voi, nyt ihan punastun kehuista. :) Viimeistä pakettia kovasti suunnittelen, ja tapaa jolla paljastan henkilöllisyyteni. Jännä kierros tämä!
  -Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ei malttaisi odottaa ja toisaalta harmittaa kun tää jo loppu. Kiva tietää kuka siellä pakettien takana oikein on häärinyt ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.