Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu päivä 16

Lauantain aihe haasteessa oli "Tunnustus tai paljastus itsestäsi". Tämä hymyilytti minua hieman lauantai iltana, kun olin naisporukalla viettämässä iltaa ja selvisi, että illan emännän kodissa oli Big Brotherissa ensimmäisellä kaudella ollut päiväkirjahuoneen tuoli. Mietimme, että pitäisikö jokaisen illan mittaan istahtaa ko. tuoliin ja avautua muille ;)

 

4 kommenttia:

 1. Voin niin samastua tähän. Itseasiassa mun oma "pelko" on aika uutta. Olen aina ollut kova polskimaan vedessä, mutta kasvanut suomalaisten järvien vesissä. Sittemin olen jopa saanut sukeltajan sertifikaatin, mutta nyt meri tuntuu niin pohjattomalta ja hieman klaustrofobiselta (sukeltaessa) samaan aikaan. On se kummallista. Kyllä mä meressä uin, mutta sen pitää olla lämmin! (noin +27 astetta riittää mulle!)

  Kiva kuva tuosta son elukkakokoelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veden pitää olla lämmintä, matalaa ja kirkasta ( eikä mielellään haita). Pimeässä vedessä kun levät osuvat jalkoihin -> kammottavaa!

   Poista
 2. Hihii, tunnistan niin itseni tuosta. En tykkää uida meressä, järvessä enkä joessa. Uiminen on turvallista vain altaassa, jossa tietää missä on pohja ja ei tarvii pelätä mitään levää tms. Tosin en kyllä niin kauheesti tykkää uimisesta ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uiminen juurikin altaassa sujuu, vaikka syvä pääty on jo hieman jännä ( hyppyaltaissa) ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.