Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Joulusukkakalenteri OSA 1/2

Hiphei, loppu häämöttää jo! Joulukalenteri, jota on valmisteltu kohta vuosi alkaa olla muutamaa numeroa vaille valmiina. Siksi paljastus tapahtuu kahdessa osassa. Näin alkuun numerot 1-12.


Joulusukat on tehty joko neulomalla tai virkkaamalla. Numerot on tehty ristipistoilla. Koristeet ovat keräilyerä, jossa mukana tärkeitä muistoja. Osa napeista on äidin lapsuudesta ja muistankin niitä katselleeni lapsena. Nyt ne pääsevät käyttöön ja esille, toivottavasti pitkäksi aikaa. Osa nauhoista on leikelty vaatteiden henkarinauhoista. Nappeja on lempivaatteista ja koristeena myös hääkortteihin aikoinaan käytettyjä lumihiutaleita. <3

Nämä yllärit ovat vain vinkkinä siitä, mitä kalenteriin voi kätkeä.Ja kysynkin tässä, oisko kenelläkään vinkkiä siitä, mitä kalenteriin voisi laittaa yksi vuotiaalle? Siis muutakin kun rusinoita ja maissinaksuja ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana kalenteri. Mahtuisiko sukkaan vaikka joku pieni pehmolelu, sukat tai vaikka uusi hammasharja... jotain käytännöllistäkin siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Hyviä ideoita, ne voiskin olla sopivia. :)

   Poista
 2. Tarroja tai vaikka pieniä valokuvia? Meillä ei juuri tästä syystä alle 3-vuotiaat ole saaneet omaa kalenteria. ;) Mutta toi on kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika hankalaa on ton täyttäminen alle 3-vuotiaalle sopivilla jutuilla. Ideoita on onneksi tullut ja voihan niissä monissa "luukuissa" olla samojakin ylläreitä ja ehkä isi tai äitikin vois välillä avata yhden luukun toistensa tekemillä ylläreillä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.